Antena TV cu instrucțiunile sale mâini și opțiuni

Ce face antena acasă

Când ceva antene de televiziune bune au fost în scurt de aprovizionare, dar majoritatea disponibile pentru vânzare de calitate și durabilitate, să-l puneți blând, nu a fost diferită. În timp ce orice maestru, capabil să facă antena la televizor cu propriile sale mâini, a fost rupt. Dar interesul pentru antene de casă nu se stinge, iar în zilele noastre. Nimic ciudat aici: condițiile de recepție TV, s-au schimbat dramatic, iar producătorii, considerând că, în teorie, nimic nu în mod esențial noi antene și nu va fi, de multe ori adaptate la lung-cunoscute modele de electronice, nu gândesc la faptul că cel mai important lucru pentru orice antena - interacțiunea semnalul pe aer.Antena de cutii de bere

Acesta este cel mai popular antena pentru TV - cu propriile lor mâini pentru a face o astfel de putere de aproape toată lumea. Secretul popularității sale - în simplitatea și disponibilitatea materialelor. Receptorul a cutiilor de conserve poate face chiar la cabana sau la picnic. meșteșugari calificați susțin că faptul de a face o astfel de antenă la televizor cu mâinile, ia doar 10 minute de timp, în timp ce este nevoie de mult mai multe canale decât staționare.

Ce face antena acasă

, Ai nevoie pentru a face antena la televizor din cutii de conserve goale:

 • cablu de antenă;
 • cutii de abur din bere sau alte băuturi alcoolice;
 • șuruburi;
 • conectați;
 • izolație sau bandă adezivă;
 • șurubelniță;
 • lipi.

Instrucțiuni pentru asamblarea antenei:

 1. cutii Primotat stick la banda adezivă în regiunea de aproximativ 7 cm unul de altul (deși distanța poate selecta și metoda empiric).
 2. Înșurubați șuruburile în recipientul de bere și atașați-le separat de ambele capete ale cablului de antenă. În cazul în care băncile au fost la deschiderea inelului, cablul poate fi atașat cu șuruburi la ele.
 3. Fixați cablul la stick cu ajutorul benzii adezive (acest lucru este necesar pentru stabilitatea receptorului). În loc de un băț de lemn, puteți folosi umeraș - atunci antena este mai convenabil să stea pentru personalizare.
 4. Pentru antena nu se pierde prelucrablitatea datorită influenței meteo băncile au nevoie pentru a închide o sticlă cu o capacitate de 2-3 litri de plastic de pre-tăiere în partea de jos și a gâtului. În centrul sticlei este necesară pentru a fora o gaură prin care va fi întins cablul. După conectarea acestui loc trebuie opărită cu apă fierbinte - apoi dintr-un material plastic de înaltă temperatură deformat și face o gaură închisă etanș.

Antena de cutii de bere goale gata, putem conecta doar la un televizor și un set. Este posibil să se îmbunătățească proiectarea, ceea ce face antena de mai multe secțiuni.

Această antenă poate fi folosit ca o cameră TV.

Antena Easy TV

Dacă nu se încrețească un mare maestru, și să încerce să facă antena la televizor cu mâinile încă mai doresc să, puteți face mai simple de acest gen.

Ce face antena acasă

Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. Conectați intrarea de antenă cu oricare circuit metalic, izolat anterior.
 2. Setați bucla pe suportul din plastic sau din lemn și a pus-o la televizor în sine, sau balcon.
 3. Deci, cum să vă conectați antena la televizor ar trebui să utilizați mufa și cablul, este necesar să se taie cablul de aproximativ 5 cm de izolație.
 4. Split, în jumătate și ori bobina deschis.
 5. tăiat cu grijă bobina interioară și benzi miezul cablului.
 6. Dopul este fixat cu un șurub cu înfășurare de sârmă. În cazul în care priza este nici un loc pentru fixarea înfășurării, este necesar să-l taie.
 7. Desizolați celălalt capăt al cablului, face un inel din miez și fixat la circuit.
 8. Înfășurați izolația de joncțiune pentru siguranța construcțiilor.


Pentru a îmbunătăți semnalul la antena de origine este necesară pentru a face uz de amplificatoare electronice.

antena de casă puternic

Antena nu a funcționat mai rău decât achiziționarea, și apoi alta, și mai bine, este necesar să se îmbunătățească circuitul de recepție.

Ce face antena acasă

 1. Primul pas este de a cumpăra un amplificator de semnal de la antena de televiziune, care este conectat direct la antenă, și asigurați-vă că pentru a înfășurați cablul la ambele capete ale benzii, că nu a existat nici o interferență în semnalul.
 2. Până în calitate de recepție, este necesar să se facă pe ecran - o grilă de metal, care este izolat de la televizor și a pus receptorul înapoi. Ca un ecran, puteți utiliza o plasă metalică cu ochiuri de gard.
 3. Zona de recepție trebuie să crească, eventual, - este pe ecran, puteți atașa tije metalice, acordând o atenție asupra faptului că întregul design-a fost de la un metal, astfel încât în ​​cele din urmă a avut loc nici o oxidare. Bielele cu ecran trebuie să simetric încât să se obțină cea mai mare suprafață posibilă.
 4. În centrul de proiectare nevoie pentru a aranja un alt amplificator, contacte lipit de receptor.

Antena TV de acest gen din casa nu este setat, ele sunt de obicei transportate pe acoperiș prin rotirea în direcția celui mai apropiat turn de televiziune.

Antena de un minim de materiale

Deci, cum să facă antena la televizor în casă nu este întotdeauna posibil instrumente disponibile, utilizate pe scară largă 2 metodă foarte elementar:

Ce face antena acasă

 1. Pentru prima opțiune, veți avea nevoie de sârmă cel mai simplu. Dar nu din aluminiu - este supus unei oxidări foarte rapidă. fire Remarcabil corespunzătoare confecționate din cupru sau alamă. Desizolați sârmă la ambele capete ale materialului izolator și apoi atașați un capăt la baterie sau de țeavă, iar inserția opusă terminalului de televiziune. Vei observa că semnalul imediat a apărut ca o conductă care trece printr-o mare parte a casei și merge în sus frecvențe, amplificatorul este de dorit. În acest fel, este posibil să se „prinde“ aproximativ 5 canale.
 2. A doua opțiune va fi disponibilă doar pentru cei cu un balcon. Este necesar să se ia același fir ca primul exemplu de realizare, doar mai lung, astfel încât se conecteaza la televizor și zona balcon. Sârmă curat pe ambele părți, un capăt conectat la televizor, iar al doilea primotat un șir întins, care atârnă hainele. O astfel de antenă improvizată nu va ajuta doar creșterea numărului de canale TV disponibile, dar, de asemenea, face calitatea imaginii este mult mai mare.

antena satelit

Mâinile lui se pot face feluri de mâncare nu numai simplu, dar, de asemenea, prin satelit pentru TV. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care trăiesc departe de marile orașe și nu pot cumpăra în receptor parabolica magazin. Ei bine, în cazul în care turnul de televiziune este situat la o distanță de cel mult 35 km de casa, astfel încât semnalul a fost suficient de puternic. Și dacă există o clădire mare, sarcina devine chiar mai ușor.

Ce face antena acasă

Pentru a face o antenă de satelit pentru TV, veți avea nevoie de:

 • umbrelă inutilă;
 • folie;
 • cablu de antenă (de preferință cupru);
 • staniu de bere;
 • o sursă de alimentare amplificator de semnal.

Instrucțiuni pentru asamblarea antenei:

 1. Asigurați-array antenă obmerku (umbrelă) pentru a măsura lungimea dintre spițe, considerând înălțimea zonei dorite și unghiul la care sunt atașate ace.
 2. Se transferă toate calculele pe folie și se taie detaliile - astfel încât acestea să se încadreze în sectorul umbrela triunghiular.
 3. Coase părți ale foliei la materialul de umbrela ațe de capron - în cele din urmă, toate interiorul său ar trebui să fie acoperite cu folie.
 4. Accentul de matrice setat receptorul de semnal. Amplificatorul poate cumpăra în magazin, și fă-te. În acest ultim caz, este suficient pentru a îndepărta exterior ecranului asieta înfășurării cablului 4 cm, care protejează împotriva interferențelor și lasă un miez (și va transmite un semnal).
 5. Tăiați cutii de bere ovală în centrul oval pentru a face o gaură, fir sârmă în ea și de contact de lipire.
 6. Plastilinei joncțiunii de aproape - astfel încât metalul nu va rugini și oxida.
 7. Pentru mânerul umbrela prin intermediul benzii adezive pentru a atașa cablurile receptorului primotat cu o toleranță de 10 cm - astfel poate regla structura. Este foarte important să vă asigurați că receptorul nu este în contact cu metalul pe mânerul umbrelei, în caz contrar se pot produce zgomot. Punctul de contact este necesar pentru a lipi plastilină sau alt material izolant.
 8. Fix antena, trimițându-l la turnul de televiziune, și a înființat canale, transformând umbrela în direcții diferite. Unitate de alimentare amplasat în apropierea televizorului, deoarece amplificatorul este alimentat prin cablu.

Sperăm că meșterii cu experiență trase din acest articol, o serie de informații utile pentru ei. Un novice, încă nu se simte aerul, este mai bine să înceapă cu o „bere“ a antenei.