Cât de des trebuie să completați aer condiționat în mașină, renovat în 2019

Ilya nu este de multe ori ot1500 la 5000re

Xenia 6-10000 la Moscova place.


În cazul în care nu curge - rare. În cazul în care fluxurile - cele mai multe turatii, mai puternic tulpini. Nu depinde de scurgere.Diane Grams frion ruble 3 ruble + lucru. 500. O reumple conform ratei de scurgere. Catherine

Natalia înainte de alimentare cu combustibil, trebuie să înțelegeți unde a ieșit de la tine, într-un sistem funcțional de gaz nu au unde să meargă și umple apartamentul neetanșe, este doar bani aruncat afară.
pe foștii săi germani timp de 18 ani, nimic ascuns și răcit mașina este bine!

Peter în cazul în care există o scurgere, anual 400-700rub diagnostic

Jan 1000 ruble foarte umplere, dar dacă doriți să faceți un diagnostic privind starea generala de sanatate a masinii conditionat sistem de aer, apoi se adaugă încă 500 de ruble. Puteți face totul la cel mai bun pret aici

Nikita excepția cazului în care fluxurile nu trebuie să se umple, pretul pe care il 1500R

Tag-uri: Cat de des trebuie să completați aer condiționat în mașină

Va oferim să se familiarizeze cu toate etapele de instalare și de întreținere a sisteme split de aer condiționat. Reprezentarea.

Cât de des aveți nevoie pentru a umple de aer condiționat: Sfaturi pentru realimentare.

Cât de des trebuie să completați aer condiționat de aer condiționat auto care afectează frecvența de realimentare. Impactul sistemului de climatizare auto-aer.

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

sistem de aer condiționat


Sistemul de aer condiționat. Diagnostic. Reparare. recuperare

Povestea lui Dmitry Alexandrovich de aparate de aer condiționat - o poveste de un specialist, pentru care sistemul de climatizare pentru vehicule sunt familiare și ușor de înțeles. Vă oferim această mică poveste. În primul rând, va exista o „întrebare - răspuns“, și apoi vom vedea.

- În cazul în care proprietarul mașinii ar trebui să fie tratate într-un auto-service la konditsinirovaniya în mașină? Cât de des?

- Sistemul va funcționa viață fiabilă și completă a mașinii - în cazul în care nu interferează.

- Nu este deloc necesar pentru a contacta serviciul auto?

- De ce „nici un drept“ ... eu trebuie. Există un astfel de lucru ca „întreținere“. Aici nu este necesar să se rupă. Să presupunem, de exemplu, o dată un „anumit număr de kilometri“ să iasă vină. Și dacă aveți această problemă, consecințele pot fi foarte diferite.

- Dar, în cazul în care proprietarul este în mod fundamental nu vrea să cheltuiască bani pe „unele de întreținere acolo“, că el poate recomanda?

- Mers pe jos, poate? -)) ... bine, serios, cel mai important, ceea ce ar trebui să acorde atenție, acest filtru de cabină de stat. Fiecare producător este diferit, dar media este de aproximativ 10.000 km și înlocuit. Nu este suflare sau spălare, și anume înlocuirea.

- Și ce ar fi dacă „indispensabil“?

- Sistemul de aer condiționat nu va funcționa corect sau nu va funcționa.

- Adică, nu va fi „la rece“?

- Acesta va fi, desigur, dar nu destul de bine ...

Mă simt că începutul conversației nu se adaugă. Simt că întrebările mele sunt greu de cap pentru condimente. Da, și „să prindeți“ interlocutorul meu. Aceasta este ceea ce se întâmplă atunci când o persoană vede cu nasul sau reportofon său scop el a cristalinului. Ei bine, hai să încercăm oricum ... înregistrator de voce în buzunar și să încerce să vorbească doar.

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

Sistemul de aer condiționat nu are nevoie de serviciu zilnic sau lunar, dar, în cazul în care autovehiculul a fost într-un accident și a deteriorat față sau lateral, apoi de aer conditionat oprit de lucru sau de eficiență a pierdut, sistemul de climatizare este necesară verificarea, repararea și umple din nou sistemul.

Acesta a spus simplu: „Verificați și umple din nou“, dar, de fapt acolo protses lung și complex. ciclu complet de recuperare sistem include:- pompare freon din sistem

- recuperarea agentului frigorific recuperat (îndepărtarea uleiurilor de umiditate și de compresor)

- testarea sistemului de scurgeri

- Sistemul de umplere freon și ulei de compresor

* M-am uitat în sus la stația (foto 0140) și a întrebat:

- Instalarea dvs. pentru sistemele de aer condiționat este cel mai bun?

- Nu. Și chiar dimpotrivă: „cel mai simplu“.

- Există stații mai bine?

- Deci, ce e motivul acolo ... doar prefer să lucrez cu stația mea

Partea 2: „Privind din exterior“

Această regulă viața noastră „lucru ieftine sau de lucru ieftine - lucru de calitate scăzută sau de muncă substandard“.

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

- Sunt sigur că evacuat din mașina mea este doar Freon „Freon“, mai degrabă decât gazele ieftine, cum ar fi metan? Și a fost evacuat stație de benzină se va umple din nou.

- Sunt sigur că, atunci când filtrele de recuperare viabile vor fi folosite de gaz freon și vor fi șterse?

- Sunt încrezător că sistemul va produce deshidratare de înaltă calitate?

Există și alte probleme, dar este suficient pentru acestea.

Un pic să vorbesc cu Dmitriem Aleksandrovichem, am realizat motivul principal pentru atașamentul său față de stația și cauza negare automată: atunci când se utilizează operatorul de stație automată (specialist care va repara sistemul dvs.

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

condiționat), el pare a fi oprit de proces, sarcina principală este, aproximativ vorbind, „timp pentru a apăsa butoanele dreapta.“ Această stație este mai scump, dar tratamentul ei nu necesită cunoștințe în profunzime a subiectului. Și atunci când există cunoaștere, iar oamenii în „tema“, atunci acest „manual“ stație pentru el - „lucru“ Pentru el, este important să se „gestiona procesul și de control“, numai atunci va atinge efectul maxim pozitiv și nu vor exista plângeri din partea clienților.

M-ai scuzi o fotografie 0122, în cazul în care oamenii sunt în acest fel, dar nu a vrut să-și întrerupă procesul și de a face fotografii de pus în scenă, lăsați-l să rămână.

Aceasta este masina Ford, după accident, care a avut de a recupera complet de la sistemele de climatizare. Notă setarea pentru realimentare de aparate de aer condiționat (stânga jos), este foarte „obișnuită și de mână“ (o imagine mai detaliată de mai sus 0140), și să acorde atenție capacității permanente de galben și negru.

Apoi am ajuns la distracție, fără de care procesul de restabilire a aparatelor de aer condiționat pur și simplu imposibil - un „set de instrumente“.

Foto 0132: lampa speciala cu raze ultraviolete și ochelari, cu care se poate observa scurgerea în sistemul de aer condiționat. Punctele nu numai pentru a spori efectul de detecție a scurgerilor, dar, de asemenea, protejează operatorul în timpul funcționării.

Foto 0138: Un lichid special care strălucește în lumina UV

Foto 0134: electronic de detecție a scurgerilor cu ajutorul unui detector, detector de scurgeri, dispozitiv de detectare a scurgerilor prezintă o serie de semnale sonore. Foarte bine de ajutor în găsirea scurgeri în locuri greu accesibile (cum ar fi atunci când scurgeri vaporizatorului).

0137 Foto: Termometru

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină

Acesta este prin intermediul acestui sistem de instrumente de aer condiționat a fost restaurat la aceasta masina.

Acum, să ne întrebăm: „De ce este necesar pentru a menține sistemul de aer condiționat?“

În opinia mea: „Sănătatea nu poate fi cumparat pentru bani, atunci nu este nimic să se simtă rău pentru bani, și este necesar să se ajungă la un service auto competent, și dezinfectat sau înlocuiți filtrul.“

„Cât de des ar trebui să servească?“

Mai multe detalii intervale de service, vă puteți uita în manualul de mașină, și, în medie, la fiecare 10.000 de km, este necesar să se schimbe filtrul de cabină. O dată pe an, dezinfecta evaporatorul. O dată pe an, verificați funcționarea și performanța sistemului (chiar și un nou sistem de aer conditionat pierde pe an, aproximativ 10-12% din agentul frigorific. Și lipsa lui de un efect negativ asupra „sănătății“ a compresorului și celelalte componente ale sistemului).

„În cazul în care aparatul de aer conditionat oprit de lucru ...“, apoi localizați auto-service și profesioniști în cunoștință care lucrează aici, cum ar fi cu fotografia 0140, instalarea. De ce exact acest lucru:

- Numai cu ajutorul artei ei va fi capabil să „se agită“ supapă acrit în sistem, și anume „acrit“ supapă constituie majoritatea eșecurilor în acele sisteme care nu sunt exploatate pentru o lungă perioadă de timp (în zona Moscova și alte zone similare, „nu de lucru pentru în mod echitabil“ conditionat 6-7 luni, iar în acest timp supapa de „acru“ poate fi bine).

La despărțire, Dmitriy Aleksandrovich a spus:

- Suntem angajați în sos și diagnosticare avtokonditsionirovaniya sisteme, dar, în plus față de problemele mecanice, suntem capabili în mod natural de a găsi și rezolva problemele în inginerie electrică și electronică. Adică, toate într-un complex care este necesar pentru clienții noștri.

Cu noi vorbim: Gorscov Dmitriy Aleksandrovich
(8 926 171 75 95) Elektrostal Mira d 27 a. - Auto tehnic al clădirii,

Cu tine, ca întotdeauna, a fost un vizitiu Vladimir Petrovich

Cărți și software pentru tehnică de climatizare

Cât de des aveți nevoie pentru a umple de aer condiționat? - Drive2

Comunitatea «DRIVE2 Audi Club» pe DRIVE2. Băieți, ce frecvență de umplere de aer conditionat? Icii pare a fi OK, dar am fost sfătuit să umple.

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cum de a elimina mirosul neplăcut din cuptorul cu microunde

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cum de a elimina răcitorul de încălzire prealabilă, fără aer condiționat

Cât de des se umple de aer condiționat în mașină
Cum sa faci un grătar din cărămizi cu mâinile lor