Cine sunt sufragete (12 poze)

Versiunea desktop a site-ului

suffragette-l

societate engleză doamnă suffragette Florence Priscilla de echitatie un scuter în jurul valorii de la Londra

suffragette-l

Sufragete șocat costume „eliberat“Liderul mișcării suffragette, literal înseamnă „dreptul de vot“, Emmeline Pankhurst (1858-1928) nu a putut uita fraza tatălui său, a scăzut le presărat peste fiica ei: „Ce păcat că ea nu este un băiat,“ părintele Emmilin nu știa că în acest moment El a schimbat nu numai viața fiicei sale, dar, de asemenea, multe femei din Europa

suffragette-l

Arestati Emmeline Pankhurst

În plus față de alegeri, sufragete a căutat dreptul de proprietate, învățământ superior, dreptul de a divorța și de salarii. Primul manifest al sufragete, „Declarația Sentimente“, a proclamat: „Toți bărbații și femeile sunt create egale.“ Inițial, lupta pentru libertăți civile a fost un caracter decent. Cu toate acestea, scrisorile, căile de atac în presă, prelegeri dezbateri, nimeni nu a acordat o atenție. Acest lucru a determinat activiștii să schimbe strategia.

suffragette-l

Suffragette se legat la porțile în semn de protest

Printre ura politicienii de sex masculin suffragette hrănit o aversiune specială pentru Churchill. Când unul dintre activiștii l-au numit un bețiv imbecil, el a răspuns disprețuitor: „Sunt un mâine sobru, dar ai avut picioare, cum ar fi curbe, și să rămână.“ Răspunsul a rupt sufragete atat de mult incat aceasta a fost urmată de amenințări și atacuri asupra lui Churchill cu pietre, bastoane și chiar și un bici. El a smuls politicile bici prezentate soției sale.


suffragette-l

Portret radicalizat suffragette Emily Davison

suffragette-l

Fotorafiya făcută în momentul decesului Emily Davison sub copitele calului

Printre celebrul suffragette Emily Davison cunosc numele. Acțiunile ei au fost destul de radicale. De exemplu, ea a plantat o bombă la casa unui înalt funcționar David Lloyd George. Chiar și mulți dintre femei nu a aprobat astfel de măsuri. Emily Davison a murit sub copitele calului, pe care ea a fugit afară să se întâlnească în timpul ckachek. Conform unei versiuni englezoaică a vrut să se atașeze un steag pentru mișcarea femeilor, coada calului regal. Din cauza rănilor sale Emily a murit patru zile mai târziu.

suffragette-l

Orchestra, însoțită de o demonstrație a sufragetele, a constat exclusiv din femei

suffragette-l

Parada sufragete, 1910

Dar nu este numai politicienii au fost supuși doamnelor energetice. atenția publicului au atras cu succes parade spectaculoase și pline de culoare. Femeile decorate rochie albă, cu lanțuri de flori. S-au dus să urle, plâng la sunetul de tobe și instrumente de alamă. Numărul acestor demonstrații ar putea ajunge la 30 000 de persoane. Numeroase spectatori au adunat să se holbeze la defilările neobișnuite.

suffragette-l

Forțată suffragette hrănire de foame în închisoare engleză

suffragette-l

sufragete bataia de protest

Uneori, evenimentele dobândite în mod deschis agresiv și amenințător. Unul dintre incidentele din Londra, organizate de sufragete, a rămas în istorie ca „Kristallnacht“. Femeile aduc în ghearele pietre și ciocane, ferestre sparge și ferestrele caselor. doamnelor fragile luptat înapoi de la poliție au luat cu asalt birourile guvernamentale. Premiile speciale Achievement au fost stabilite în mișcarea.
Dar rezista suffragette a fost dat cu nu mai puțin cruzime. Femeile au fost bătuți cu bastoane, masiv închis în închisoare, se face referire la silnică.
Acțiuni Sharp și provocatoare ale mișcării femeilor încă a dus la schimbări în societate care sunt luate pentru a acordat astăzi.