Cum sa faci o fată să renunțe

Ca fumat femeie otuchit
Întâlnești o fată și îți dai seama că este exact cel care aveți nevoie. Ți se potrivește peste tot, dar există un aparent mic, dar ... ea fumeaza. Nu-ți place și doriți să-l oprească răsfăț sănătatea lor. Nu voi vorbi despre pericolele de fumat pentru fete, acest lucru este deja clar. Aș dori să răspund o altă întrebare - „Cum sa faci o fată să renunțe la fumat? “.Dacă începe să țipe la ea despre el și bate cu pumnul în masă, apoi se întoarce de la aceste acțiuni nu vor fi mari. O fată poate face pentru ciuda sau resentimente la fum și nici nu va încerca să-l arunce în sus. Și poate începe să se ascundă țigări și fumat numai atunci când nu ești.

Deci, cum să intarca femeie de fumat?

Mai întâi de toate, trebuie să-i arate că nu-ți place. Doar nu mulțumit despre acest scandal, pur și simplu schimba starea de spirit, atunci când ea fumează. Arată nemulțumirea lor și să înceapă să-l trateze un pic diferit, mai degrabă decât atunci când este fără o țigară. Dacă vă este ceva de vină, ea amintește de țigările.Și când este fără țigări ei trata foarte bine, ea a început să se simtă diferența, și atitudinea ta față de ea. Ea începe să înțeleagă că calea relațiilor tale bune se află doar țigară. Ea vrea ca tu să fii mereu mulțumit ei, ea a dat daruri. emoțiile și au o atitudine bună pentru ea. Raduy ei zâmbet Dari și arată-i cât de mult te iubesc de fumat ei. Treptat, ea își dă seama că țigările nu merită să fie lipsit de fericirea pe care a donat.

Puteți face altfel și pur și simplu l arunci. De ce vrei să se întâlnească cu o fată care nu ti se potriveste. La urma urmei, țara multe fete care nu au încercat fumat. Explică-i că nu era potrivit pentru o relatie serioasa, timpul se comportă atât de stupide și să strice sănătatea lor, și poate, în viitor, precum și starea de sănătate a copiilor dumneavoastră.

Dacă ea iubește cu adevărat și te prețuiește, ea a renuntat la fumat și cere să-i dea o șansă de a corecta. Du-te la ea pentru o întâlnire, dar a făcut o condiție că, dacă ea nu ține de cuvânt, atunci nu poți să-i ierte.

Există o altă metodă, este doar pus cu ea. Poate e pentru tine, nu este o problemă, deși nu ar fi așa, nu trebuie să aceste linii și ar închide imediat întregul articol. Cred că această metodă vă va potrivi într-un caz mai mic. Am încercat prima metodă, și în cazul în care nu funcționează, ar fi folosit de-al doilea. Poate că ea va fi mama copiilor tăi, așa că e timpul să se gândească la asta acum.

P.S. Cateva articole mai interesante de blog-ul meu: