Înregistrare Yandex Bani

Bună ziua dragi cititori pe blog-ul moicom.ru. Tema acestui articol de înregistrare Yandex bani.

Cum sa faci bani Yandex

Astăzi veți afla cum puteți crea un cont în Yandex bani pentru a crea propriul portofel electronic acolo cum să eliminați și pune banii în sistem Yandex Money ca reumplere, prin transfer de bani în numerar și în pungă Yandex bani.Cele mai populare servicii de plată online în România și țările CSI este WebMoney, Yandex bani, Qiwi Wallet și RBK bani. Am înregistrat și utilizat de majoritatea acestor servicii. Prima mea de e-portofel în WebMoney a apărut după Qiwi lui, Yandex Money, PayPal, Perfect Money, Liberty Reserve, și altele.

Pentru a avea propriile sale de e-portofel în Yandex, trebuie să treacă printr-un simplu proces de înregistrare în Yandex Money.

Vom proceda la înregistrarea

Cum sa faci bani Yandex

Apoi, trebuie să faceți clic pe butonul mare portocaliu deschis poseta.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Dacă aveți dificultăți în a vedea sau caractere care nu sunt lizibile, puteți face clic pe link-ul de la gri - pentru a afișa o altă imagine, introduceți noi caractere și faceți clic pe Continuare.

Cum sa faci bani Yandex

De asemenea, trebuie să vină cu o parolă de facturare complicat pentru a face tranzacții cu monedă electronică.

Cum sa faci bani Yandex

Parola de plată trebuie să fie diferită de numele de utilizator și parola pentru a te autentifica Yandex bani. În cazul în care SMS-ul nu este, puteți specifica un număr diferit sau de a trimite un SMS pentru a cere din nou.

Nu uita să scrie în jos numele de utilizator, parola și parola de plată în caietul ei, jurnalul sau în cazul în care sunt stocate parolele. Ele pot fi uitate, iar dacă totul este scris în jos, vă puteți aminti.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Este necesar să se aștepte un pic mai mult, procesul de înregistrare poate dura câteva minute.

Cum sa faci bani Yandex

Dacă uitați să ieși din pungă, sistemul va face automat pentru tine, se reduce astfel riscul de rupere și de a pierde banii. Acest sistem de siguranță este prezent în majoritatea portofelelor electronice fiabile și servicii on-line.

Asta e toată înregistrarea procedură simplă de pungă în Yandex bani acum propun pentru a merge pentru a configura geanta Yandex.

Cum se configurează și se utilizează Yandex poseta

După deschiderea contului, înainte de a ajunge la pagina de numărul dvs. de portofel pentru a fi înregistrate.

Cum sa faci bani Yandex

În centrul acestei pagini au fost scrise de un mic sfaturi cu privire la modul de utilizare portofel: card bancar bind, reîncărcare, pentru a primi bani Yandex, face achiziții, transferuri, retrage banii și mai mult.

Cum sa faci bani Yandex

Primul lucru de făcut este să mergeți în setările Yandex pungă, în cazul în care puteți afla informații importante. Pentru a intra în setările de portofel, trebuie să conectați la o pungă de gestionare, care se află pe partea stângă a paginii.

Cum sa faci bani Yandex

Aici puteți gestiona dvs. de e-portofel, schimba informații personale, și multe altele.

Cum sa faci bani Yandex

Acum, să ne uităm la ordinea fiecărui punct de control al pungă noastre.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Dacă nu intenționează să efectueze tranzacții în numerar și transferuri de peste 15 000 $, puteți rămâne anonim.

Dacă aveți o afacere și aveți nevoie pentru a face transferuri mari de mare valoare, vă recomand să treacă prin procedura de identificare. Vei avea mai multe caracteristici și funcționalități pentru tranzacții monetare.

Cum sa faci bani Yandex

fila Parole

Acest grafic recomanda abordat cu mare grijă.

Cum sa faci bani YandexDacă modificați una dintre parolele și uitați-l, pentru recuperarea poate dura ceva timp și un pic de efort din partea ta.

Cum sa faci bani Yandex

Care este diferența dintre parolele pot fi citite pe această captură de ecran.

Cum sa faci bani Yandex

Dacă sunteți obsedat de securitate, atunci sub-element pentru tine. Aici puteți schimba parola de master, schimba și de a restabili parola de plată, precum și du-te pe o singură dată parolele care au un grad de protecție mai mare decât parolele convenționale.

Cum sa faci bani Yandex

trei moduri diferite de parole unice sunt enumerate aici, să ia o privire mai atentă fiecare dintre ele:

parole SMS

Parolele SMS - aceasta este, probabil, unul dintre mijloacele cele mai sigure de criptare atunci când se ocupă cu bani electronici. Dacă aveți un portofel electronic la serviciul WebMoney, atunci intelegi ce este în joc.

Cum sa faci bani Yandex

jeton electronice

jeton electronic - un card de plastic mic, un pic similar cu un credit, care are un cadran electronic și apăsarea unui buton mic. Costul său în regiunea de 700 de ruble. Cumpara un jeton poate fi în magazin online de taste programabile. Principiul de funcționare al token-ul este același cu cel al SMS-uri.

La efectuarea unui sistem de tranzacție de plată solicită codul, faceți clic pe butonul de token-ul, iar în partea superioară, în cazul în care butonul rotativ, există un cod unic care trebuie să fie introduse în câmpul corespunzător. Revendicat viața unui card de jeton timp de aproximativ 4 ani.

cod Tabel

tabel de cod - o masă mică, pe care sunt scrise codurile, numere și litere ale alfabetului latin. Ea arata ca o tabla de sah, joc Minesweeper și luptă mare.

Principiul de funcționare - sistemul vă întreabă ce caractere sunt în anumite piețe, veți găsi aceste pătrate, să ia acolo aceste personaje și le-a pus în câmpul corespunzător.

Cum sa faci bani Yandex

Dacă nu utilizați des serviciile de plăți electronice, puteți lăsa parola obișnuită sau comutați la o parolă prin SMS. Dacă face de multe ori manipularea monedei electronice, atunci va abordare parole în SMS sau e-jeton cusute.

Carduri bancare

Să presupunem că aveți un card bancar, în această secțiune, puteți aloca cardul pentru utilizare în serviciul Money Yandex.

Cum sa faci bani Yandex

De asemenea, există o oportunitate de a lansa un nou card bancar Yandex bani, costa 149 de ruble, dacă locuiți în România.

Cum sa faci bani Yandex

Dacă locuiți în orice altă țară, atunci acest lucru ar ridica la 199 de ruble.

informare

Cum sa faci bani Yandex

conturile de livrare

Livrare de conturi - un program gratuit memento-uri și notificări de serviciu de plăți regulate pentru a plăti.

Cum sa faci bani Yandex

ridicarea de bani

La serviciul Yandex Money are o funcție utilă de colectare a banilor pentru diferite nevoi. Oricine poate dona, opțional, o anumită sumă pentru dezvoltarea proiectului sau o activitate.

Cum sa faci bani Yandex

Așa că am trecut prin toate setările importante ale noastre de Internet de e-pungă Yandex bani. Acum vă puteți realimenta contul pentru a transfera o sumă într-un alt portofel, în numerar eliminate sau pur și simplu retrage banii.

Cum de a pune bani în pungă Yandex Money

Pentru a început în sus portofel, trebuie să se mute pentru a adăuga fonduri.

Cum sa faci bani Yandex

Înainte de a ne deschide o fereastră Cum de a actualiza contul dvs., în cazul în care există patru tipuri de reîncărcare, care la rândul lor sunt împărțite în subspecii.

Cum sa faci bani Yandex

Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre ele:

Carduri bancare

Reîncărcați contul cu un card de credit. Dacă aveți un card de credit, puteți transfera fonduri de la acesta la portofel electronic, Comisia va fi de 49 de ruble, indiferent de reaprovizionare.

Cum sa faci bani Yandex

În același timp, există nuanțe mici, cardul trebuie să fie emisă de o bancă română (dacă locuiți în România). Dacă locuiți în Ucraina, Yandex Money accepta numai carduri de credit Private Bank. Și pe cardul dvs. trebuie sa fie activat serviciul de plăți online.

numerar

Asigurați-un depozit în numerar.

Cum sa faci bani Yandex

Dacă doriți să umple numerar portofel, puteți face acest lucru în diferite moduri prin intermediul terminalelor, birouri de vânzări (în cazul în care sunt disponibile în zona dvs.), sucursale bancare, sisteme de transfer Contact și Unistream.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

monedă electronică

e-moneda contului reaprovizionare. În cazul în care e-portofele în alte sisteme de plată pe care le au deja, puteți transfera fonduri de la posetele pe Yandex (dacă sunt disponibile desigur).

Cum sa faci bani Yandex

Yandex bani cooperează cu WebMoney, serviciul RoboxChange.com și unele servicii de schimb altele. Pentru traducerea din WebMoney pungă pe Yandex și vice-versa ia un comision de 4,5 la suta.

cartele preplătite

card preplătit nu mai este disponibil, puteți utiliza primele trei metode de actualizare a unei pungă.

Înainte de a face schimb de bani în ceea ce schimbătorul vreodată vă sfătuim să citiți comentarii despre aceasta. În vebmani există un serviciu special numit Web Money Advisor. Este cineva poate lăsa un comentariu cu privire la acest lucru sau orice alt serviciu de schimb electronic.

Cum de a transfera bani în pungă Yandex

Pentru a transfera fonduri către o altă pungă Yandex aveți nevoie pentru a merge în fila Traducere.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Cum de a afișa și în numerar în bani Yandex

Aici am ajuns la cel mai interesant element (retragere) a înregistrării articol Yandex Money. Și retrage bani numerar de la pungă Yandex o varietate de moduri. Pentru numerar Yandex are de 3 la sută.

Cum sa faci bani Yandex

Lista principalele modalități de a retrage fonduri din Yandex pungă:

Pentru a rezuma

Tema acestui articol a fost pe bani electronică, și mai ales cu privire la înregistrarea Yandex bani. Astăzi vom vorbi în detaliu și a trecut întregul proces de înregistrare a unei noi pungă pe Yandex. Dezmembrat majoritatea opțiunilor de e-portofel, să învețe să se stabilească, prin transfer și retrage fonduri Yandex bani. Acum puteți face achiziții de pe Internet și de a folosi e-bani la dispoziția dumneavoastră.

Înregistrează-te la Yandex Money

ai citit că mă pe Twitter mulțumesc.

Rămâneți conectat - canalul meu You Tube.