program de imunizare câini de masă preț de vârstă

Categoric spun cât de mult de vaccin la caini, este imposibil. Prețul procedurii depinde de regiune, prețul politicilor clinice și de alți factori.

Vaccinările pentru câini care au

Există două tipuri de vaccinare de câini: • vaccinări polivalenta - este o vaccinare cuprinzătoare pentru câini, care ajută la evitarea multor boli;
 • vaccinare monovalent - vaccin care protejeaza impotriva unei boli specifice.

Pentru comoditate, reprezentăm tabelul de preț la injectare polivalenta:

Apelați la veterinar la domiciliu

Clinica Vaccinarea

La ce varsta sa se vaccineze animalele de companie? De obicei, astfel de catelus vaccinata injectat după 12 săptămâni. În cazul în care amelioratorul a decis să introducă vaccinurile monovalente, el va trebui să monitorizeze în mod independent, calendarul procedurilor și introducerea de plată pentru fiecare separat.

Vaccinările pentru câini care au

Ce fotografii face câini și la ce vârstă?

Introducerea primei injecții

Introducerea a doua injecție

La două săptămâni după primul

După trei până la patru săptămâni

Prețul injecție intramusculară fără costul de medicamente pot fi de numai 20 p. Se spune că acțiunea medicamentelor este limitată la 12 luni.

Dezvoltarea de medicamente pentru imunitate pe tot parcursul vieții sunt în imposibilitatea de a, ci pentru câinii adulți repetați procedura. Frecvența revaccinare anuale.

vaccinări gratuite pentru câini

Vaccinările pentru câini care au

Vaccinarea împotriva rabiei caine se poate face gratuit, adică. A. În lupta împotriva acestui pericol pentru bugetul de stat a bolilor umane este alocat.

Toate celelalte vaccinuri nu sunt gratuite, cum specialistii de vaccinare de mult descris mai sus.

Pot hrăni câinele înainte de vaccinare?

Pentru a alimenta sau nu să se hrănească animalele de companie înainte de a merge la clinica veterinară, pentru a decide gazda. Reguli speciale de hrănire câini la momentul vaccinării nu este.Ar trebui să acorde o atenție la alte aspecte importante.

Pregătirea pentru vaccinare include următoarele elemente:

 • dehelminthization Obligatoriu înainte de inoculare, adică a scăpa de viermi .;
 • A scăpa de purici și căpușe, în cazul în care sunt găsite;
 • Examinarea preliminară a medicului veterinar al animalului, pregătirea programului de vaccinare individuale, consultare;
 • Tratamentul oricărei boli gasit.

Rețineți că puteți doar vaccina complet câini sănătoși. Câinele trebuie să fie pregătit cu grijă pentru injectare, sau un proprietar neglijent se va agrava doar starea ei.

Vaccinările pentru câini care au

Cu câteva zile înainte este necesară procedura de a monitoriza îndeaproape temperatura animalului (nu ar trebui să se ridice deasupra nivelului de 39 de grade), apetitul său, activitatea și starea generală.

Limite pentru vaccinare și tratamente sunt:

 • Ambutisare câine ureche 2 săptămâni înainte sau 2 săptămâni după injectare;
 • Pierderea dintilor de foioase catelus;
 • Planificat obligatoriu ambulanță. animale Knit doar trei luni după injectare;
 • Epuizarea.

Notă: Femelele gestante fotografii sunt permise, dar numai în primele 20 de zile de sarcină, și în absența complicațiilor, și anume, chiar și o boală obișnuită de dimineață va fi o contraindicatie la vaccinare ...

Înainte de vaccinare catelus mic trebuie să protejeze de contactul cu potențialii purtători de viruși și infecții. In timp ce fotografii nu sunt livrate mai bine să nu se retragă din catelusul nu a format încă organism pe stradă.

Unde vaccinări?

Vaccinările pentru câini care au

medicament pentru animale poate fi realizată în mai multe moduri:

 • subcutanat;
 • Intramuscular în coapsă sau înapoi în greabăn;
 • intravenoasă;
 • Preoral (prin gura animalului);
 • Rectala (rect);
 • Intraosoasa și intraarticulară.

Imunizările sunt efectuate mai des decât intramuscular. Singurele excepții sunt contraindicații individuale. Multi crescatori încep ezitat sa se vaccineze animalele de companie singur acasă.

Procedura poate efectua casa fără a afecta sănătatea câinelui, dar trebuie remarcat faptul că o astfel de vaccinare este considerată în mod corespunzător și nu va fi în pașaportul veterinar marcat nu poate fi.

În timpul împerecherii, în mișcare sau de câine nu prezintă nici o imprimare veterinară în pașaport va face să regrete injecțiile de acasă.

De ce, după câine vaccinare limp?

Vaccinările pentru câini care au

Pierderea de activitate și de ton, nu mananca somn prea mult - acestea sunt efectele normale ale vaccinării. Câinele poate fi letargic, chiar și o ușoară creștere a temperaturii nu ar trebui să sperie un proprietar iubitor.

Temperatura indică organismul lupta împotriva doza introdusă de virus. Trebuie să se înțeleagă că vizita la medic pentru un animal de stres, și reacția la ea de la fiecare animal are propria sa.

Oricât de dureros să se uite la starea de câine durează mai multe zile, cu deteriorarea pe termen lung în starea de sănătate a animalului tau de companie ar trebui să meargă imediat la clinică, unde injecția a fost efectuată.