unghii incarnate ... cum să scape de flagelul

Suferinzi de la un cui incarnata poate fi găsit acum la fiecare pas. Știu, de asemenea, aceasta boala de prima mana - el mi-a urmat timp de mai mulți ani.

problemă nesfârșită de unghii încarnat este atât de complicat capacitatea de a trăi, care, uneori, părea să fie un dezastru. Așa că am trăit în credința că nimic nu poate fi corectată, este timpul să accepte și să se obișnuiască cu existența în fundalul unei dureri permanente.Cu toate acestea, procesul de a scăpa de unghii incarnate a găsit încă. Această metodă este situată pe suprafața - sa dovedit a fi mult mai simple și mai accesibile decât s-ar putea asuma. După cum se spune, sicriul deschis doar ...

În primul rând, un pic de informații.

Patologia unghiilor încarnate, unghii incarnate într-un mod științific - este incarnate colțuri de unghii în țesutul moale din jur. Germinativ adânc în rola de unghii unghii provoacă durere în timpul mersului. Finger roșu, se umflă, și urmați abcesului. O inflamație a țesutului treptat devine cronică.

În cazul în care nu o astfel de neplăceri ca unghii incarnate?

Se crede că cauzele acestei boli pot fi consecințele bolilor inflamatorii, leziuni, pantofi strâmte - chiar și ereditate. Unii medici susțin că unghii incarnate - aceasta este o consecință directă a tunsoare greșită. Deși, eu nu pot fi de acord cu asta ...

Astfel, medicii lăsat puțin oameni care suferă sansa de vindecare prin alte mijloace - pentru că toată lumea vrea un leac rapid.

Nimic nu se poate face, de afaceri - este în afaceri medicina, el nu-i pasă de citiri corecte la o intervenție chirurgicală inevitabilă.

Faptul este că tânăra femeie suferea de efectele operațiunii mai mult de un an. Unghii eliminat destul de repede, și pentru o lungă perioadă de timp a fost imposibil să facă față cu inflamația post-operatorie. Și viața sa transformat în iad ...

Dar puteți evita o intervenție chirurgicală și vindeca degetul-te acasă! Principalul lucru, nu începe boala și pentru a preveni procesul inflamator în timp util.

termeni medicali științifice nu pot folosi - Nu sunt doctor. Dar propria sa metodă nestiintifice pentru a scăpa de unghii incarnate vreau să împărtășesc. Poate că este util pentru cei care nu știu cum să scape de acest flagel.Metoda mea a dovedit în mod repetat, simplu și de încredere. Esența este de a conduce un cui din pat rău intenționat de obicei pentru totdeauna. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a face cui să crească în direcția cea bună, lăsând loc pentru alte provocări ...

Primul lucru pe care îl fac ca o măsură preventivă.

• Asigurați-vă că la o dată pe săptămână, a pus picioarele într-o baie caldă, cu adaos de bicarbonat de sodiu sau un decoct de mușețel medical.

• unghiile cosi nu sunt prea scurte - doar foarfece cu margini drepte bun.

• În timpul vizionării de foarfece de unghii, astfel încât marginea ei este întotdeauna rula paralel cu axul de unghii.

• Dacă ați tăiat accidental unghia în mod corespunzător sau a rupt-o, margine frumos retezate de pilă la colțuri ascuțite nu a fost.

În al doilea rând, ceea ce fac, atunci când prima durere a apărut numai.

• De două ori pe zi, să ia o baie caldă la picioare într-o soluție slabă furatsilina - un comprimat pe litru de apă.

• Apoi, pe timp de noapte este aplicat inflamat degetul compresa soluție furatsilina - un comprimat într-un pahar cu apă clocotită.

Al treilea lucru pe care îl fac atunci când cuiul este deja înrădăcinată prea mult. În acest caz, tratarea unghiilor incarnate iod.

• În cazul în care o procedură de edem puternic durează aproximativ zece zile.

• Dacă tocmai ați început umflarea țesutului moale, este suficient pentru o săptămână.

Și acum, atenție! Încep în mod activ re unghii incarnate.

• De două ori pe zi, după un duș eu iau tampoane de bumbac și să le utilizeze pentru a satura zona dureroasa cu iod un cui incarnate. Subliniez, nu lubrifiat cu o soluție alcoolică de iod - și literalmente umple în zona afectată de mai multe ori pe piele bine îmbibat. Procedura nu este dureroasa. Continui să fac zi de zi.

• Ce avem? După cum am înțeles, iodul se usuca si arde pielea delicata din zonele pervaze unghie. Un cui incarnata, ca să spunem așa, începe să „inconfortabil“. Devine inconfortabil în același loc - și își schimbă vectorul de creștere obișnuit.

• După câteva zile durerea dispare unghii incarnate ușor ridicat - și o mică cavitate este formată dedesubt. Deci, este timpul să abur picior și îndepărtați ușor zona de creștere foarfece de unghii. După îndepărtarea porțiunii de unghii în exces din nou am cauterizarea degetul de iod și un strat subțire de unguent vaselină regenerator. În acest scop, potrivit „sinaflana“ sau „Solkoseril“.

Aici, de fapt, și toate tratamentele.

Asigurați-vă că unghiile nu mai cresc în același loc și va crește în mod corespunzător. Dar dacă dintr-o dată în câțiva ani va apărea din nou disconfort, atunci, va trebui să încă o dată „re unghii obraznic“, în același mod, așa cum este descris mai sus.

Nota bene! În cele din urmă, aș dori să-i avertizeze pe toți cei care suferă de unghiile incarnate.

Nu asculta vindecători homegrown care oferă pentru a rezolva problema de unghii incarnate prin tăierea o pană în formă de V în centrul unghiei. Acest lucru este un nonsens complet și minciuni.

Nu te răni. Știi, unghiile pot crește într-o singură direcție - înainte, spre pur și simplu nu se poate. )))