Cum să pieptene parul imediat dupa spalare

Știi cât de des se bazează pieptene parul tau? Și care sunt cerințele pentru acest proces? Și, de asemenea, cum să se pieptene corect: înainte de spălare sau după? Pentru toate aceste întrebări există unele răspunsuri.Cum pieptăna părul lung

Ce formă de a alege un pieptene?

Înainte de piepteni, să fie identificate corect cu instrumentul - pentru a alege un pieptene sau o perie. Posibil să aveți nevoie chiar ambele.

Pentru a trata parul in fiecare zi, ai nevoie de un pieptene. În cazul în care merge de multe ori intr-o parte, dintii ar trebui să fie foarte rare. Dacă aveți mătreață, veți avea nevoie de un pieptene cu dinți foarte frecvente.

Cum de a alege o periuta de dinti? Mai întâi trebuie să acorde o atenție la dinții ei. Ele nu ar trebui să fie clare și greu. Astfel de instrumente pentru pieptanarea va răni pielea capului, zgârierea-l. Inainte de a cumpara periile trebuie să examineze cu atenție perilor ei. Ar trebui să fie ferm. Mai bine pentru a alege un cauciuc de bază.

Perie este bun, deoarece combina pieptănare cu masaj al scalpului. mișcări moi și netede pentru a stimula fluxul de sânge la rădăcini. Din aceasta îmbunătățește în mod semnificativ nutriție de păr. Pentru a atinge efectul de masaj, trebuie să cumpărați o perie cu perii mai rare. Ei bine, atunci când firele sunt adunate în pachete mici și sunt separate de o distanță bună, atunci pensula va fi ușor de pieptănat, prin chiar și părul mai gros.

Pentru a afla cum să pieptene pensula de par, vor fi discutate mai târziu.

Cum pieptăna părul lung

Pieptnai ce material pentru a alege?

Dacă te duci la magazine, puteți vedea că materialul cel mai popular pentru hairbrushes - plastic. Este cel mai util, și va fi posibil să-l folosească pentru a găsi un răspuns la întrebarea cum să pieptene parul corect? Se pare că există. Astfel de piepteni electrifica puternic parul, care are un efect negativ asupra stării lor.

Dar, ustensile de plastic nu necesită îngrijire specială. Ele sunt ușor să se spele detergenți obișnuiți. În același timp, ele sunt suficient de puternice și durabile.

Dacă o femeie pasă cu adevărat este cum să pieptene parul corect, atunci ar trebui să acorde o atenție la materiale naturale. Și va fi din lemn sau corn. Primul este perfect pentru orice tip de păr și nu rănească pielea. Cu toate acestea, nu este ușor de întreținut. Da, și absoarbe umezeala, astfel încât materialul este foarte puternic. Prin urmare, durata de viață a piepteni din lemn sunt de obicei mici.

Produsele realizate din coarne de cerb sunt considerate cele mai bune. Acest lucru se datorează faptului că natura sa cât mai aproape posibil de structura firului de păr. Astfel de piepteni au de asemenea un dezavantaj major, care este asociat cu stricarea de apă caldă și fierbinte.

Cum pieptăna părul lung

Care este grija faguri?

Pentru a evita instrumente de murdărie grele pentru pieptănat, ei se bazează șterge după fiecare utilizare. În acest scop, este necesar să se prepare o soluție de amoniac. Este necesar să se ia toate lingura pentru fiecare galon de apă.

În cazul în care pieptene este puternic contaminat fulgi de piele, praf și grăsimi, va trebui să pregătească un agent de curățare și o perie tare. Este necesar pentru a curăța temeinic toate dinții și spațiile dintre ele. Apoi, pieptene trebuie să clătiți cu apă curată și bună șterge.

Perii periei la utilizarea regulată își pierd rigiditatea lor. Se poate întoarce printr-o soluție de alaun slabă. perie Va trebui să dețină câteva minute.Sfaturi pentru piepteni

Cum pieptăna părul lung

Care sunt atitudinile și regulile pieptănare?

Aici există două opțiuni: culcat sau șezând. În ambele cazuri, capul și părul ar trebui să atârne liber. Dacă te duci la culcare, apoi a pus capul pe marginea canapelei. O ședință - coborâți-l în jos între genunchi.

este necesară poziția orizontală sau de înclinare a capului pentru a îmbunătăți circulația sângelui. Părul trebuie să pieptene pornind de la spate. Comb ar trebui să fie în mișcare în toate direcțiile. După 3-5 minute, această procedură va fi o senzație de căldură pe piele. Acesta este un semn că semnalează intensificarea fluxului sanguin. foliculii de par incep pentru a obtine dieta bogata in calorii. Din aceasta, ei devin mai puternici, mai sănătos și începe să crească mai repede.

Daca parul tau are tendinta de a bolii, mișcarea pieptenelui trebuie să fie alternate cu lovituri ușoare, cu mâna. Această procedură ajută pentru a distribui uniform sebumul pe păr. Din aceasta, ei devin mai elastice, strălucitor și puternic.

Cum pieptăna părul lung

Este posibil să se pieptene parul ud?

Această întrebare este interesat de femeile care își spală părul în dimineața și le-au uscat și rapid la perie. Uneori, nici măcar de așteptare pentru ei, cel puțin parțial uscat. Și totuși, cum să pieptene parul: uscat sau umed?

Un alt detaliu care vorbește împotriva pieptănare după spălare este ca parul este deformat sub influența. Din aceasta, ele sunt tăiate și se estompeze.

Ultimul argument - împotriva scalpului umed si aburit. Ea nu este în măsură să țină pe deplin părul.

Ce se întâmplă dacă am nevoie să pieptene parul ud?

În această situație, de asemenea, pot găsi o cale de ieșire. Este important doar să îndeplinească mai multe condiții. Deci, cum să pieptene parul ud?

  • Înainte de a spăla părul trebuie să fie pieptene bine, astfel încât acestea să nu fie confundate cu mult.
  • Parul uscat cu un prosop timp de câteva minute.
  • Se agită părul fluffed sus degetele lor.
  • Se aplică mijloace de neșters pentru a îmbunătăți pieptănare.
  • Ia un instrument de lemn sau de os pentru pieptănarea (este de dorit ca a avut o dinți rare).
  • Strand separată de mișcări mari și precise să-l pieptene, începând cu sfaturi. Atunci când creasta trece liber prin păr, puteți merge un pic mai mare.

Asta e tot. Acum, că știi cum să pieptene parul corect după spălare.

Cum pieptăna părul lung

Beneficiile pieptănare

Foarte adesea uita despre acest moment. Dar este bine să vorbim despre înțelegerea după toate nuanțele cum să pieptene parul corect.

După numeroase manipulare pieptene imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului. Secreția glandelor sebacee crește. Și anume, datorită prezenței de păr grăsime devine neted si elastic. Și pieptene ajută să-l distribuie uniform pe tot parcursul.

Acest proces ajută pentru a îndepărta murdăria și praful care sa stabilit în timpul zilei. Pieptănare straightens matted de păr. Prin urmare, elementele nutritive pătrunde fără obstacole la sfaturi foarte.

Cum se pieptene părul de lungimi diferite?

În sfaturi scurte sunt foarte aproape de rădăcini. Prin urmare, pieptene poate fi pornit imediat din rădăcini. Cu pletele de lungime medie se referă la mai mult decât scurt. Dar ele nu sunt la fel de încurcat, atâta timp. Și le-pieptene, și puteți avea la sfaturi și în mijloc. Totul depinde de confuzia lor.

Cum pieptăna părul lung

Dar cum să pieptene parul lung? Da, astfel încât să nu le facă rău.

Cel mai bun ar fi pieptene parul este complet uscat. În același timp, interzis pentru a pune o mulțime de efort. Toate mișcările trebuie să fie mai atent.

În nici un caz nu este permis pentru a trage un pieptene în părul ei. Mișcarea se bazează începe de sfaturi și încet ridica la rădăcini. Determina ce pieptănă sau nu, poate fi cheltuit pe ele pieptene. Dacă el nu corespunde cu obstacole si se misca liber de sus în jos, acesta este un semnal că acestea sunt bine pieptănat.

Proprietarii de păr lung familiare cu situatia atunci cand merg intr-o parte încurcăturile și formă. Cel mai adesea se poate avea loc pe timp de noapte. Atunci când o femeie este adormit, iar camera este cald, si transpira. Dimineața, ea va fi o surpriză neplăcută. Avem de a face cu fire complicate.

Nu luați imediat pensula. Mai întâi trebuie să încercați să faceți doar cu degetele - untangle ușor benzile care se pierd în ghemuri. Numai atunci când degetele se vor deplasa liber prin șuvițele, acesta poate fi inclus în pieptănarea pieptene.

Cum pieptăna părul lung