îndepărtarea manuală a unui virus din vk - blogul autorului Felk Victor

Sansele sunt, PC-ul de lichidare „troian“, care are drept scop de a atrage mai mulți bani de la utilizatorii naivi. Acesta este modul în care poate părea un sistem de blocare pseudo-pagină:Imediat, observ că nu este necesar să se trimită mesaje SMS. Rezolvarea problemei gratuit. În curând vei face pentru tine.

Ce posledsKtviya „infecție“?

Cum să eliminați?

În primul rând, eu recomand pentru a scana toate unitățile (inclusiv amovibil), cu aplicații antivirus. În cazul în care nu este instalat pe computer, vă sfătuiesc să profite de software-ul portabil cel mai eficient din Dr.Web de laborator - se vindeca.

  • Această procedură nu este de mare viteză. Am durează aproximativ o jumătate de oră.
  • După finalizarea repornirea PC-ul necesar.

Oh, aproape am uitat. O mai bună control efectuat într-un mod sigur la utilitatea are acces la toate resursele de sistem.

Acesta este accesibil prin apăsarea butonului F8 în timp ce porniți pe PC. Ar trebui să vedeți aici este meniul:Dacă doriți să aflați mai multe despre modul in care virusul se blochează site-ul VK, ar trebui să utilizați următoarele instrucțiuni pentru a remedia manual problema.

Prin urmare, următoarele etape trebuie efectuate pentru neutralizarea script-ul viral.

  • Deschideți „My Computer“ (sau „Acest computer“, in ciuda ceea ce aveți versiunea sistemului de operare).
  • Pe discul de sistem este un element de gazde, care se află aici:

C: \ Windows \ system32 \ drivers \ etc

„Pest liber» gazde este după cum urmează:

  • După această lucrare este necesar pentru a salva documentul și reporniți PC-ul.

Se întâmplă ca virusul nu este nu numai permite paginii Vkontakte, dar, de asemenea, blochează accesul la fișierul specificat. În acest caz, încercați să execute pașii de mai sus în modul de siguranță.

  • Deschideți fereastra de căutare (prin „Start“) și punctul alternativ următoarele fraze: „svc.exe» și «vkontakte.exe».
  • Punctul șterge fișierele.

De asemenea, vă recomandăm să goliți memoria cache a browserului, deoarece chiar și după eliminarea virusului în memoria browser-ul de internet poate rămâne pagini problematice.

Rulați utilitarul CMD prompt de comandă și lipiți următoarea linie:

Apăsând «Enter» va executa comanda după care există o repornire.

Dacă utilizați „Restore“, puteți efectua pur și simplu un sistem de derulare înapoi la o configurație mai devreme, în cazul în care virusul nu a dat încă nici un semn al existenței sale.

Cu stimă,
biruitor