Model de casa cu propriile sale mâini de topuri de hârtie și fotografii

Modelarea solidă este foarte distractiv și interesant de făcut. Nu va lăsa indiferenți nici adulți, nici copii. Datorită modelării solide, aveți posibilitatea de a observa personal imaginea tridimensională a casa ta viitoare sau tehnica. Există o mulțime de moduri de a face modele tridimensionale. Vă vom spune despre cum să facă un model al casei dintr-o hârtie cu mâinile. Acest aspect va face o complet orice persoană, deoarece instrumente speciale sau materiale pentru lucrările necesare.Cu mâinile lor din casa de hârtie

Ce trebuie să faci simulare pentru casa ta de vis cu propriile lor mâini?

Achiziționați pentru următoarele materiale:

  • Adezivul care se usuca foarte repede
  • foi de hârtie și carton
  • cuțit de papetărie
  • scotch
  • creion
  • set de desen
  • Gros bord

Pentru munca de modelare folosind hârtie groasă sau carton. Design-ul acestui material dens va fi mult mai puternică și mai fiabile. Prin urmare, se apropie foarte atent la problema alegerii hârtie de înaltă calitate pentru aspectul. Start modelarea - este crearea unui desen sau diagramă a clădirii dumneavoastră viitoare. În această etapă, să decidă cu scara dorită a clădirii. Cel mai des folosit în modelarea scară de la unu la o sută.

Apoi, trage o scanare detaliată a casei viitorului - este desfășurată pe carton sau hârtie, o imagine detaliată a aspectul. Desenați Pornire scanare din orice colț al clădirii. Nu uita pentru a aranja toate ferestrele de pe același nivel. Asigurați-vă că pentru a lăsa o mică adâncitură pe părțile laterale și partea de jos a peretelui, la fel ca în diagrama de pe fotografia de mai jos. În viitor, cu ajutorul lor se pot conecta cu ușurință toate detaliile de design cu unul pe altul.Asigurați-vă aspectul de hârtie cu mâinile acasă în două moduri simple.

Primul aspect procedeu de fabricare

Schema terminat al viitoarei case tăiat și pliat de-a lungul liniilor punctate. Alte articole de papetărie cuțit de tăiat sau de construcții ferestre. Convenabil de a utiliza în acest stadiu de carton gros sau de bord pentru turnare: tăierea și lipirea pieselor pe ea se va face mult mai ușor și mai convenabil.

Cu mâinile lor din casa de hârtie

Dacă se dorește, puteți complica ușor de construcție și să facă ferestre și uși deschise. Cu acest lucru făcut, va fi capabil de a face chiar și o casă de păpuși.

A doua metodă de aspect de fabricație

Acest mod de modelare este perfect pentru crearea de structuri și clădiri complexe. Cum de a face un aspect în așa fel?

foaie de hârtie groasă îndoită acordeon. Numărul de pliuri determină numărul de pereți ale structurii viitorului. Pe răsturnate un escroc poate trage jumătate din fațada clădirii. Atrage foarte bine, folosind linii groase. Liniile mai subțiri schiță locurile în care hârtia va fi îndoite.

După aceea aspectul tăiat de linii îndrăznețe pe hârtie și se desfășoară acordeon. Ar trebui să aibă o fațadă, proporțională și în oglindă. titularii pliul și taie construcția ferestrei cu un cuțit.

Apoi, toate componentele componentelor de proiectare aduna și sigilați lipici. Baza pentru aspectul sunt realizate din carton. A terminat cerneluri de design de culoare și zadekoriruyte.

Cu mâinile lor din casa de hârtie

Pentru o afișare mai realistă a clădirii dvs., precum și pentru o mai bună percepție spațială a aspectului, se adaugă iarbă, copaci și arbuști. Pentru fabricarea acestor articole, puteți folosi vopsea de culoare, iarbă, jucării, crengi uscate de arbori și arbuști.

Copaci, de exemplu, pot fi făcute din crengi uscate de copaci, lipite peste spumă colorată. Puteți închipui cu ușurință iarba de firimituri spumă. Va picta doar ea verde.

Formatul hârtiei la domiciliu mai puțin durabile și detaliate, spre deosebire de structura de lemn sau plastic. Cu toate acestea, acest tip de modelare este foarte economic și ușor de realizat. Ceea ce îi dă un mare avantaj. La urma urmei, aspectul hârtiei poate face chiar și un copil.