Rata ridicată de sedimentare a hematiilor în sânge - ceea ce înseamnă în analiza cauzelor viteza de sedimentare a hematiilor ridicată,

ESR este mai mare decât în ​​mod normal într-un test de sânge: ce înseamnă

Cum de a îmbunătăți rata de sedimentare în analizele

Pentru determinarea ratei de sedimentare a eritrocitelor în serul sanguin a fost adăugat antisvortyvayuschuyu

Creșterea ca reducerea ratei de celule sanguine roșii de sedimentare pentru persoane de diferite vârste și sexe depinde de mai mulți factori. Pe durata de viață a corpului uman este expus la diferite boli infectioase si virale, motiv pentru care o creștere a numărului de leucocite observate, anticorpii eritrocitelor.Valorile normale pentru adulți și copii

Norma pentru bărbați este de 1,10 mm / h, în medie pentru femei - 3-15mm / h. Copiii, în funcție de vârstă - 0-2 mm / h (la sugari), 12-17 mm / h (până la 6 luni).

De ce ESR crescute: Cauze

Cum de a îmbunătăți rata de sedimentare în analizele

Unul dintre motivele pentru ESR mare poate fi o boală a tractului respirator

În plus, după o masă copioasă, în cazul sarcinii observate creșterea în sânge. Pentru a reduce în mod artificial rata, luate subtierea medicamente, dar numai după consultarea cu medicul dumneavoastră, care va prescrie tratamentul potrivit. ESR mare nu este amenințată vegetarieni, în cazul în care nu au nici boli, acestea sunt, de obicei, nu rata, și invers ridicat, sub rata medie.

Principalul motiv pentru cresterea ESR este considerată boli infecțioase. De obicei, atunci când bolile respiratorii, pneumonie, tuberculoza, proasta funcționare a sistemului urogenital și a hepatitei virale, făcând analiza, medicul va vedea un destul de mare ESR. De ce, în acest caz, există o creștere? Această rată se determină creșterea numărului de anticorpi care începe în mod activ pentru a dezvolta sistemul imunitar, respectiv de imunoglobulină și accelerează viteza de sedimentare a hematiilor, însă nivelul lor a crescut. ESR inferior poate fi efectuată numai în cazul în care tratamentul și a elimina cauza bolii.Dacă cancer al corpului lovit, rata va fi foarte mare. Malignitate în plămâni, rinichi, organele sistemului de reproducere, bronhiile, nazofaringe, uterului etc sunt determinate de dinamica creșterii sale, până la 30-40 de unități. boli hematologice nu arată atât de mare ESR (leucemie, limfom, plasmocitom). Cu un diagnostic corect de complexe, specialist prescrie un tratament de urgență.

Cum de a reduce o femeie, bărbat sau copil

Cum de a îmbunătăți rata de sedimentare în analizele

Cu ajutorul analizei poate determina dacă există o abatere de la norma

Pe baza numai pe indicele VSH crescut în sânge, sau invers, nu prescrie un tratament - este inadecvat. În primul rând, analiza se face pentru a detecta anomalii în organism, sunt stabilite cauze. Efectuat un diagnostic cuprinzător și numai după ce toate informațiile sunt determinate de numărul de medici și stadiul bolii.

La copii, părinții nu trebuie să intrați în panică. dacă rezultatul arată prezența VSH crescut în sânge. Motivele pentru aceasta sunt după cum urmează. Rata de sedimentare a hematiilor creștere a copilului și măsuri pot fi observate în cazul tăierii dinților, dieta dezechilibrată, lipsa de vitamine. În cazul în care copiii se plâng de stare de rău, în acest caz, ar trebui să solicite sfatul medicului și să efectueze o examinare cuprinzătoare, medicul determină de ce analiza pe VSH crescut, după care va fi atribuit singurul remediu adevărat.

medicamente tradiționale împotriva înaltă „SDI“

Medicina tradițională recomandă pentru a reduce viteza de sedimentare a celulelor, în cazul în care aparent motivul pentru nici un pericol pentru sănătate. Reteta nu este complicat: timp de trei ore sfecla roșie fierte (nu cozile trebuie tăiate), și în fiecare dimineață ca profilaxie guzzle 50 ml bulion. Numirea sa trebuie să se facă în dimineața înainte de micul dejun pentru o săptămână, de obicei, se va reduce cifra, chiar dacă acesta este ridicat în mod semnificativ. Numai după o pauză de șapte zile pentru a face o reanalizare, care va arăta nivelul de ESR și dacă tratament adjuvant pentru a reduce și vindeca boala.

Pentru a reduce ESR în sânge, este necesar să se ocupe de o problemă complexă. Să fie examinat de un medic pentru a determina cauza și de a găsi un tratament corect.