Ajuta pisica wean!

Doar utilizatorii inregistrati pot participa la discuțiile pot.

Cu toate acestea, eu sunt interesat de acest detectiv deznodământ. Chimia a fost aplicată sau nu?

Am aceleași probleme. Dar toate acestea este de foarte multe ori coincide cu mașini de spălare. Ei nu le place mirosul de citrice. Cumpărat de la farmacie un ulei portocaliu, a pus în câteva locuri, vom vedea ...Frați și surori (), toate de mai sus și se întâmplat întâmplă cu mașina mea:
-Kote iubește mașina mea este în curte (până în prezent)
-totul a inceput cu masina albastra (prima Kalina)
-și gadili pe motor și zgâriere, și părul în picioare pe Shumka miros urât! (primul polo)
Acum, a fost adăugat încă un motiv pentru care sunt gata pentru a face un gratar vecini-Kote semnalizarea se aprinde și Tofik țipând la fereastră.

Otetul poate fi miros foarte picant, va trece de partid,Ea toate pisicile o astfel de reacție la albastru. )))) Am avut o mașină este albastru. Și, de asemenea, pisica a intrat în obiceiul, și chiar și atunci când acoperișul a urcat în jos dungi de lumină lăsat pe lac. La început nu am înțeles cine zero masina, iar apoi am văzut acest abarmota. Problema a plecat după mașină revopsite. ))))) Glumă! Am fost de acord cu pisica, și ea a mers la mama ei (mama-in mea).

că pentru un astfel de gest? urme de labe pe o masina, astazi intreaga capota si o pereche de noi zgârieturi văzut anterior, curvă de culoare prea albastru a fost ales. Ne pare rău, pentru pictura capota nu a cerut.

este tratată numai pendalya)))) În timp ce pisica zboara, stresul eliminate treptat)))))

Acesta este cel mai bun koshkadava bulldog în curte pentru a avea!

Da Mike Farley a fost plecat ... in vara, este clar mâncat niște buldog. În această iarnă, nu voi fi îngrijorat!

Am citit))) Ei bine, nu cred că cineva să fie într-adevăr un sfat sadică, și să le scrie, mai degrabă pentru a te distra ...

Dar am același lucru, iar duhoarea era teribil ... dar a fost pe Audi precedent ... Mos Craciun, in timp ce nu padlyuki ascensiuni ... Eu sincer doresc să rezolve problema în mod pozitiv!

În vara totul este în regulă! ))) Nu pot să nu le vezi auzi, iar în timpul iernii, după fiecare spălare, este necesar să se ocupe de antigadinom altfel nu acționează asupra lor (