Republica Cehă Marianske Lazne Sanatoriul preturi comentarii - 2019

Marianske Lazne - stațiune balneară mică în partea de vest a Republicii Cehe. prins între munți și înconjurat pe toate părțile de păduri de nepătruns și mlaștini.

Este din cauza această locație neobișnuită a izvoarelor minerale locale, pentru a le era foarte greu pentru a obține, astfel încât Marianske Lazne considerat tânără stațiune. In imediata apropiere a izvoarelor minerale reci, există aproximativ patruzeci de ani, dar în întreaga regiune există aproximativ o sută. Tratamentul pentru fiecare stațiune strict calculată pentru fiecare persoană, în funcție de gravitatea bolii și de tolerabilitatea individuală. Tratamentul se bazează pe inhalarea, băutură, băi, precum și utilizarea de noroi, turbă, parafină, și gazul terapeutic. Cursul de tratament de trei săptămâni la o lună. Stațiunea tratează nu numai adulți, ci și pentru copii.Ceea ce este tratat în Marianske Lazne: rinichi și ale tractului urinar, boli ginecologice, gută, diabet, obezitate, astm, alergii, boli ale articulațiilor, dureri de spate si de multe ori acest complex, se recomandă să se supună reabilitare după intervenții chirurgicale, inclusiv după chimioterapie. Complexul este deschis pe tot parcursul anului.Marianske Lazne este un loc destul de frumos, îngropat în grădini, foișoare și zone parc, în cazul în care există macarale peste tot, din care curge apă minerală. Aproape toate clădirile din oraș poartă puține asemănări cu moderne, toate realizate într-un stil original, ceea ce le face mai atractive. moteluri Chiar și spitalele sunt în arhitectura unică a clădirilor.

Puteți ajunge în oraș de la aeroport Karlovy Vary sau camion. În autobuzul urban și sistemul de troleibuz este bine dezvoltat.

Marienbad pot să placă și un program cultural. Există extrem de divertisment dezvoltat - cluburi, cazinouri, baruri, discoteci. În plus, aproape de orașul are un club de iahturi și cel mai vechi din terenul de golf țară. În imediata apropiere a orașului puteți vizita Parcul geologică, Smradeh Reserve Mănăstirea de căldură și Kinzhvartsky castel.

Aboneaza-te la comunitatea noastră VKontakte