Yandex bani

Yandex Bani - cum să se înregistreze, de a crea și de a folosi o pungă, cum să eliminați, pentru a pune pe sau Yandex bani

Bună ziua, dragă blog cititori KtoNaNovenkogo.ru. Astăzi vreau să vorbesc în detaliu despre una dintre sistemul de plăți cel mai popular în partea rusă a Internetului - Yandex Money.

În acest articol veți afla cum înregistrarea și crearea unei pungă în Yandex.ru ca bani de pus sau să retragă, cum să reîncărcați, fondurile de numerar și prin transfer în pungă otravă.

Yandex bani sunt în principal RuNet WebMoney concurent (citit despre Keeper Classic si Vebmani Mini) și kiwi. și sunt destul de popular cu utilizatorii de internet.

Cum sa faci bani Yandex

portmonee Hacks Yandex bani nu este de multe ori apar (cu toate acestea, am furat recent banii, dar pe acest lucru mai jos), ca hacking WebMoney, care poate face otrava opțiune mai atractivă pentru multe webmasteri așezări de Runet.

Înregistrarea și crearea unui sistem de pungă în Yandex bani

Pentru a începe utilizarea serviciului web-based Yandex Money, trebuie să vă înregistrați (a crea o cutie poștală de utilizator ați primit utilizator și parola vor furniza date pentru înregistrarea tuturor celorlalte servicii de care veți avea nevoie vreodată o oglindă.):

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

După înregistrare, veți fi redirecționat către „pașaport“, care poate fi din meniul de sus, selectați „Mai mult“ - „Bani“.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Anterior, Yandex Mulți încă permis de a face fără un număr de mobil lui, dar acum ei renunțe. Aparent, nivelul redus foarte mult de siguranță cu poșete.

Cum sa faci bani Yandex

Cum să utilizați Yandex bani, precum și posibilitatea de a stabili

După completarea toate câmpurile disponibile pe pagina de înregistrare, faceți clic pe butonul „Open Wallet“. Ca urmare, te duci la pagina de serviciu, în cazul în care partea din dreapta sus, veți vedea numărul de zero (acest Ballance contul dvs. de verificare), făcând clic pe care veți găsi numărul de dvs. bani pungă. Anterior, el, întâmplător, este afișat în coloana din stânga și nu au nevoie să se uite frenetic pentru o varietate de meniuri.

În centrul paginii principale vă va descrie alte oportunități de a lucra cu acest tip de bani (cum să reîncărcați, prin transfer, retragere, numerar, cheltui, obligati card bancar, etc):

Cum sa faci bani Yandex

Să mergem mai întâi peste setările pungă noastre Yandex.

Personalizeaza-pungă în Yandex

Pentru a face acest lucru, va trebui din nou, de asemenea, să faceți clic pe cantitatea de cont curent și du-te la elementul meniul drop-down „pungă Management“, care este prezentat în captura de ecran anterioară (dacă nu știi ce să caute poate fi un timp destul de lung, ceea ce nu este bun în ceea ce privește gradul de utilizare):

Cum sa faci bani Yandex

Cu toate acestea, funcționează această metodă impune unele restricții asupra capacității de portofel. Are o versiune alternativă a lucrării, atunci când urmați link-ul „Modificați starea“. să se familiarizeze cu noile caracteristici și modul în care se conectează. Starea implicit, va avea un anonim, dar, de exemplu, să-l transforme într-un substantiv nici măcar nu trebuie să meargă oriunde:

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Pentru a aminti codurile de urgență pentru mine acum oarecum neplăcute, pentru că astăzi am luat din bani Yandex 9000 ruble prin phishing (mi-am dat atacatorilor unul dintre aceste coduri de alarmă). Dar, așa cum a scris acest lucru, sper să adune tărie și să descrie în continuare nepăsarea mea rușinoasă.

instalări de aplicații mobile „Yandex: plăți on-line“

Dacă plățile, transferurile și retragerile de bani Yandex a efectua pe un flux, atunci cea mai bună opțiune ar fi de a instala o aplicație mobilă. care va genera o parole unice de plată. Nu sunt întotdeauna SMS-uri și peste tot un venit constant, iar cererea va fi întotdeauna la îndemână.

Pentru a face acest lucru, apăsați pe butonul cu o săgeată (un fel de spoiler) în colțul din dreapta sus al „Parole“ (nou yuzabilistov interfață money.yandex.ru aș reverificat de aptitudini). și în fereastra care se deschide, faceți clic pe link-ul „Modificarea modului de protecție.“

Cum sa faci bani Yandex

Pe pagina următoare, va trebui să meargă la „anexă“, care se va da link-uri la instalarea sa în Android sau Agios VindovsFon.

Cum sa faci bani Yandex

În cazul Android de la Google Plee este numit „Yandex: plăți on-line“ și plasate în mod obișnuit.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

Cum să utilizați această pungă?

Tot acum puteți utiliza pe deplin sistemul de plata - pune fonduri (adăuga fonduri), pentru a transfera suma necesară pentru cealaltă pungă, eliminați (sau pur și simplu retrage numerar) bani din sistem. Pentru a face acest lucru, utilizați butonul corespunzător de meniu din stânga.

Cum sa faci bani Yandex

În „Pentru plată“ se poate introduce suma pe care va trebui să se retragă din portofelul Yandex, sau în „Cum“, introduceți suma pe care doriți să fie pus pe seama beneficiarului (eliminați, setați sau transferul de bani pur si simplu imposibil, și numai plata pentru această comisie sistemul la o rată de 0,5 la sută din suma, și, prin urmare, vor exista două câmpuri pentru introducerea sumei transferate).

Cum sa faci bani Yandex

Atunci când plata, de exemplu, comunicarea mobilă poate fi configurat avtoplatezh. Apoi scorul de pe telefonul mobil va fi actualizată automat din pungă Yandex imediat ce valoarea soldului scade sub un prag predeterminat. Pentru cei care uită, mi se pare, cel mai mult ea.

Cum sa faci bani Yandex

Cum sa faci bani Yandex

De asemenea, puteți plăti pentru diverse servicii și conturile expuse. De exemplu, atunci când plata pentru sau reînnoirea Găzduiți alegeți opțiunea Yandex (dacă există) și te aruncă în portofel pentru a confirma această plată.

Card bancar Yandex bani, cu caracter obligatoriu și reumplere

Pe măsură ce va fi capabil să găsească zona „carduri bancare“, în cazul în care după ce faceți clic pe spoilerul (săgeata din colțul din dreapta sus al câmpului) setările contului dvs. (faceți clic pe „pungă Management“ din meniul drop-down, soldul curent) vi se va oferi trei opțiuni pentru a face cu ei;

Cum sa faci bani Yandex

Să ne uităm la toate dintre ele în ordine:

Card de plată - în acest caz, vă conectați cardul bancar existent (Visa sau MasterCard) în contul dvs. în Yandex bani pentru a efectua plăți cu ei în magazine sau alte site-uri în cazul în care produsele și serviciile ar putea fi de a plăti acest tip de electronice monedă. Fondurile vor fi debitate din cardul de plată direct, fără a cădea în cont. De ce o fac?

Cum sa faci bani Yandex

Ei bine, pentru același motiv pentru care suntem legați de contul de card în Paypal - Plăți securizate. Nu va fi nevoie de fiecare dată pentru a raporta detaliile cardului lor atunci când cumpără, acesta va fi suficient o dată pentru a le informa Yandex, care suntem, o încredere a priori. Cu toate acestea, procedura de verificare a cardului bancar nu a fost anulat - se va bloca o cantitate mică, care apoi trebuie să specifice atunci când se leagă la proiectul de lege. Nici o comisie nu este prevăzută.

Cum sa faci bani Yandex

Se pare o modalitate foarte bună de a retrage fonduri - a mers la un supermarket din apropiere și a cumpărat de pe grămadă Yandex bani de produse dorite sau lucruri. Și poate fi pe internet să-l plătească, pentru că, de fapt, un sistem complet MasterCard Gold, iar cu ATM-uri de numerar va fi de trei la sută. Acest card este disponibil gratuit timp de trei ani și trimis la tine prin e-mail pentru o sumă în regiunea de una până la două sute de ruble. Lepota, putem merge doar la eliberarea maestru al acestui card minunat.

 • Virtual Card - în unele magazine online nu acceptă direct Yandex bani, dar puteți utiliza cartela virtuală (să plătească suficient doar să știu detaliile). Numărul cardului stocate pe server și codul CVC și data de expirare comunicată către dvs. prin mesaje SMS. În cazul în care geanta este o cantitate suficientă pentru plata achiziției, puteți utiliza virtuale detaliile cardului va fi capabil să-l pună în aplicare în orice magazin on-line. În același timp interesul pentru aceasta nu va fi perceput.
 • Setările de sub „informatorilor“ echilibrul meu „“ poate fi două click-uri pentru a configura și a obține codul informatorului la butonul pentru a face donații. Este foarte convenabil, în opinia mea, pentru că așa cum am văzut deja fonduri colectate și, cel mai important, ușor de implementat:

  Cum sa faci bani Yandex

  Pune o capusa pentru a adăuga butoane „proiect de sprijin“ și să specifice suma contribuțiilor oferite în mod implicit. Apoi activați widget-ul și a obține codul să-l lipiți în cazul în care ai sau site-ul altcuiva doresc. Ia-despre cum am:

  Cum de a pune bani în pungă Yandex (adăuga fonduri)

  În principiu, metodele din totalul proiect de lege Yandex bani destul de mult, dar lasă-mă să le enumăr toate la fel:

  Cum sa faci bani Yandex

  1. Reîncărcați prin intermediul cartelelor preplatite - acestea sunt vândute în mai multe locuri. Sunt carduri cu bonusuri.
  2. Pune bani în contul pungă în Yandex poate fi practic orice terminal self-service. precum și o serie întreagă de modalități de utilizare în numerar.
  3. Umple va fi, de asemenea, legat de orice card bancar pentru el. fie direct de la ATM. Mani este încă live pe portofel va fi utilizarea serviciilor bancare online. care este furnizat de banca dvs. (este convenabil pentru faptul că nu va fi nevoie să iasă din casă pentru a reîncărca).

  Și, în sfârșit, puteți pune bani prin schimbul de alte e-valute (de exemplu, prin Wallet. RBK bani. Likpey și altele).

  Cel mai adesea produc schimb WebMoney Yandex bani. dar vi se va percepe o taxă de 4,5 la suta din suma schimbate. Pentru schimb, puteți utiliza alte birouri de schimb valutar. și chiar mai bine să se uite la cel mai bun serviciu de monitorizare a ratei BestChange.

  De fapt, în opinia mea, există o modalitate destul de bine să se uite la recenzii de utilizator ale unui anumit birou de schimb valutar, însă acest serviciu este deținut și se numește WebMoney Advisor. Există sistem de plată electronică WebMoney utilizatorii pot lăsa comentarii despre site-urile cu care se confruntau.

  Înlocuirea la sfârșitul anului de referință numele de domeniu al schimbătorului la numele de domeniu al unui alt, puteți citi recenzii de la utilizatori despre aceasta. Un mod foarte convenabil, în opinia mea, pentru pre-screening-ul înainte de schimbul Yandex bani la orice alte e-valută.

  Cum pot retrage (numerar, retragere) Yandex bani

  Yandex Banii pot fi eliminate și încasate în mai multe moduri, pe care voi încerca să lista. Și, în orice caz, eliminarea și încasarea costurilor comision de 3 la suta:

  Cum sa faci bani Yandex

  Cum cineva mi-a furat Yandex bani pungă

  Cum sa faci bani Yandex

  Cum sa faci bani Yandex

  bit Stresanulo, și eu, de așteptare pentru dial-in suport tehnic, a reușit să intre în contact cu ei prin tikket, și a intrat în plăți (pe Kiwi) prin simpla clic pe ele și a scris o „plângere“ (a existat un astfel de buton). Ceea ce este remarcabil, de suportul tehnic am dezabonat, că banii au fost deja introdusă, iar ei nu pot face nimic, dar în seara, în timp ce continuă să lucreze la acest articol, am observat că una dintre plățile m-am întors înapoi și susțin cererea mea pentru plata să apară ca îndeplinită .

  Cum sa faci bani Yandex

  Mult noroc! Ne vedem în curând pe paginile de blog KtoNaNovenkogo.ru

  Selecții pe subiect:

  Pentru a deschide datele portofel de pașaport nu are nevoie, și apoi începe. Există atât de multe puncte acordul de utilizare, care este imposibil de a afla totul. Am ajuns să plătească pentru broderie, acum regret. Comisia de a transfera bani de pe card în pungă și din spate. Cu poseta la pungă prea comision. Și cu abonatul timpului.

  Imediat am vrut să elimine pungă. Imediat au nevoie de informații complete pașaport cu codul organizației a emis documentul, dovada de ședere și semnătura personală. Nu sunt sigur că este sigur. Tastați, pentru a verifica, eu sau eu. Iar atunci când deschideți nu a fost necesar.